Podnośnik Teleskopowy

Dom / Produkty / Podnośnik Teleskopowy

Podnośnik Teleskopowy

Teleskopisk Bomlyft till Salu - Tillförlitlighet, Säkerhet och Anpassningsbar MEWP

Teleskopisk bomlyft, även känd som körsbärsplockningsmaskin eller höghöjdsrak bomlyft. Det är en hissplattform. Medan teleskopiska bomlyftar erbjuder det största horisontella räckvidden av alla mobila hissplattformar, erbjuder de inte samma rörelseflexibilitet som ledbomlyftar. Den utdragbara bomplattformen är lämplig för tillämpningar som kräver långsträckt nivå, hög plattformshöjd och stark förbättringskapacitet.


Fördelar: Driftresultaten är enklare, lätta att använda, stabila, säkra och pålitliga. Teleskoplyften har en betydande fördel när det gäller höjd och är en vanlig utrustning för ultra-höghöjdsoperationer.


Funktioner: Teleskopisk plattformlyft använder en ärmtyp av dragkedjestruktur för att uppnå förlängning av armen för höghöjdsoperationer. Arbets-höjden kan nå upp till en imponerande 58 meter, och plattformens nominella lastkapacitet kan nå 227 kilogram. Plattformen kan rotera 360 grader, och den kan styras från både plattformen och marken. Armen kan vara i vilken position som helst, och arbetsplattformen kan röra sig säkert. Gång-hastigheten minskar när lyfthöjden ökar. Teleskopisk bomlyft har många fördelar såsom hög lastkapacitet, stark kraft, enkel underhåll, hög chassi, låg felaktighet, hög energieffektivitet, stabil kontroll, större flexibilitet och enkel transport.


Teleskopisk bomlyft applikationer

Mobila teleskopiska manlyftar används vanligtvis inom fönsterrengöring, bygg, skogsbruk, gruvdrift, elektriska och kabellagningar samt målning. De två grundläggande typerna av bomlyftar är rakbomlyftar och ledade bomlyftar. Vissa kantlyft har plattformskapaciteter på 1 000 pund (45 kg) eller mindre och kan nå höjder på 100 fot.


Rakbomlyftar varierar i höjd och lastkapacitet och varierar för utomhus- och inomhusbruk. De finns också i 2-hjuls och 4-hjulsdrift, drivs av bensin, diesel, el och dubbel energi. Bokstavligen finns det flera modeller och storlekar av bomlyftar här.


Innan du väljer den perfekta bomlyften till salu, överväg storleken och de fysiska kraven för din applikation. Bestäm vilken typ av terräng du ska arbeta med, precisionen du kommer att behöva för jobbet, storleken på lasten du kommer att hantera och räckvidden du kommer att behöva för ditt jobb. Priset för teleskopisk bomlyft skiljer sig åt beroende på storlek, applikation och dina specifika krav. Om du letar efter högkvalitativ teleskopisk bomlyft till salu, välkommen att kontakta oss för detaljerad information!


Vanliga Frågor

Vad är skillnaden mellan teleskoparmlyften och gångjärnsarmlyften?

Utsträckningsområdet för den ledade bomlyften är mindre än den teleskopiska armen, vilket är mer lämpligt för att röra sig runt vissa hinder. De teleskopiska dieseldrivna bomlyftarna har en större vertikal och horisontell räckvidd och används vanligtvis i höghus.


Hur väljer man rätt teleskopisk manlyft?

  • Överväg arbetsyta.

  • Granska säkerhetskomponenter.

  • Utvärdera plattformsstorlek.

  • Beräkna höjd och räckvidd för teleskoparmen.

  • Bestäm bärförmåga. Se till att ditt val av rakbommanlyft kan ge tillräcklig vikt.


Kan rakbomlyftarna användas på ojämn mark?

Liksom saxlyften rekommenderas det inte att använda en rörlig armlyft på sluttningar. Tyngdpunkten för teleskoplyften är högre än många andra maskiner, vilket ökar risken för att välta. Men så länge det inte överstiger den maximala sluttningen för kantlyften kan du arbeta på sluttningar.

Czytaj więcej